Rólunk

section-bg-2
HB Fundo
Ahol meghallgatunk
és igényeidhez mérten a legjobbat nyújtjuk!

Rólunk

A HB Fundo független biztosítási és pénzügyi Kft azzal a céllal jött létre, hogy  teljeskörű biztosítási és pénzügyi ajánlatokat, élethelyzeteknek megfelelő, igényalapú megoldásokat nyújtson mind magánszemélyeknek, mind pedig kis- és középvállalkozásoknak, valamint nagy cégeknek egyaránt.

Magunkból és munkásságunkból kiindulva határoztuk meg leendő munkatársaink és a cég küldetését, a minőséget valamint az ügyfélelégedettséget.

Mottónk:HB Fundo, ahol a minőség és nem a mennyiség számít!

Olyan céget képviselünk amely az etikus ügyféligény és ügyfélközpontú kiszolgálásról szól. Ahol munkatársainkkal közösen egy csapatként tudunk együtt dolgozni és ügyfeleink rendelkezésére állni.

Munkatársainktól elvárjuk az etikus pénzügyi magatartást, a kiemelkedő szakmai tudást annak érdekében, hogy  a megkötött szerződéseknél a különös feltételekben (apróbetűs részben) foglaltakra is fel tudják hívni az ügyfelek figyelmét.

Ezért lehetővé tesszük és megadjuk a szakma magas szintű elsajátításához szükséges képzéseket, mely elengedhetetlen részét  képezi ügyfeleink magas szintű kiszolgálásának.

Hisszük, hogy  csak az elégedett ügyfelekkel és korrekt munkatársakkal válhatunk naggyá és hosszú távon sikeressé.

Mindezt és az MNB előírásait betartva kívánunk tevékenykedni az alkuszpiacon, az ügyfelek és a biztosítók elégedettségére, cégünk javára!