Egy Szív a Gyermekekért

HB-Fundo-Slider-2-egysziv
Egy szív
A beteg gyermekekért
Szerződésenként 3000 Ft támogatás!

Kedves Olvasó!

Napról-napra látva környezetünkben, közösségi oldalakon a súlyos, gyógyíthatatlannak mondott gyermekeket és felnőtteket, akiknek reményt a gyógyulásra csak az összefogás adhat, döntöttük el, hogy a társadalmi szerepvállalás jegyében mi is adakozunk. Nemcsak magánszemélyként tesszük ezt rendszerességgel,  hanem most már cégként is ezt kívánjuk tenni.

2019. október 3-án Együttműködési Megállapodást írtunk aláAZ EGY SZÍV A GYERMEKEKÉRT ALAPÍTVÁNNYAL.

Célunk a kritikus vagy rettegett betegségekben szenvedő  Magyarországon élő, magyar állampolgárságú gyermekek, külföldön történő gyógykezelésének pénzügyi támogatása. 
Ezért vállaljuk, hogy az általunk szerzett egészség-és betegségbiztosítások, kockázati és nyugdíjbiztosítások után járó szerzési jutalékunkból, szerződésenként 3000 Ft-ot, átutalunk az Alapítvány bankszámlájára.

A HB Fundonál kötött egészség– és betegségbiztosítással3000 Ft-tal Önök is hozzájárulnak a beteg gyermekek gyógyulásához!

Ha Te sem tudod kizárni annak az esélyét,

hogy egy tragikus esemény bekövetkezzen, akkor az együttérzés és adományozás mellett, gondolj magadra és a családodra is, hiszen nem tudhatod lesz-e, aki melléd áll a bajban. Lesz-e annyi jószándékú, kedves ember, aki előteremti az életmentő műtétek, kezelések költségeit. Vagy egyáltalán lesz-e elég idő kivárni amíg a szükséges összeg összejön. Ma még egészségesek vagyunk, de holnap?

Készülj fel velünk a jövő várt és váratlan eseményeire testre szabott biztosítási ajánlatainkkal úgy, hogy elmondhasd nem csak magadon, másokon is segítettél!

...mert az 
egészségünknél 
életünknél 
semmi nem fontosabb a világon!